狗万manbet

收藏本页
免费课程咨询:400-801-6269(8:30-21:30)

狗万manbet四级考试网

?
当前位置: 狗万manbet四级 >阅读 > 阅读试题 >  文章

开启狗万manbet四级考前阅读题自测模式6

狗万manbet-11-08 12:20:52来源:狗万manbet四级考试网分享
导读:距离狗万manbet年12月狗万manbet四级考试的时间越来越近,你准备好了吗?相信此时,大家都是模拟试卷和真题试题双管齐下,全面冲刺!除此之外,小编建议大家给自己准备一些考前自测试卷哦!

>>狗万manbet四级阅读试题:开启狗万manbet四级考前阅读题自测模式6

Questions 36 to 40 are based on the following passage:

The most interesting architectural phenomenon of the 1970's was the enthusiasm for refurbishing old buildings. Obviously, this was not an entirely new phenomenon. What is new is the wholesale interest in reusing the past, in recycling, in adaptive rehabilitation. A few trial efforts, such as Ghirardelli Square in San Francisco, proved their financial viability in 1960s, but it was in the 1970's, with strong government support through tax incentives and rapid depreciation. As well as growing interest in ecology issues, that recycling became a major factor on the urban scene. One of the most comprehensive ventures was the restoration and transformation of Boston's eighteenth century Faneuil Hall and the Quincy Market, designed in 1824. This section had fallen on hard times, but beginning with the construction of a new city hall immediately adjacent, it has returned to life with the intelligent reuse of these fine old buildings under the design leadership of Benjamin Thomson. He has provided a marvelous setting for dining, shopping, professional offices, and simply walking.

Butler Square, in Minneapois, examplifies major changes in its complex of offices, commercial space, and public amenities carved out of a massive pile designed in 1906 as a hardware warehouse. The exciting interior timber structure of the building was highlighted by cutting light courts through the interior and adding large skylights. San Antonio, Texas, offers an object lesson for numerous other cities combating urban decay. Rather than bringing in the bulldozers, San Antonio's leaders rehabilitated existing structures, while simultaneously cleaning up the San Antonio River, which menders through the business district.

狗万manbet四级考试模拟卷

36. What is the main idea of the passage?

A) During the 1970's, old buildings in many cities were recycled for modern use.B) Recent interest in ecology issues has led to the cleaning up of many rivers. C) The San Antonio example shows that bulldozers are not the way to fight urban decay.

D) Strong government support has made adaptive rehabilitation a reality in Boston.

37. What is the space at Quincy Market now used for?

A) Boston' s new city hall.

B) Sports and recreational facilities.

C) Commercial and industrial warehouses.

D) Restaurant, offices, and stores.

38. According to the passage, Benjamin Thompson was the designer for a project in____.A) San Francisco B) Boston

C) Minneapolis D) San Antonio

39. When was the Butler Square building originally built?

A) In the eighteenth century.

B) In the early nineteenth century.

C) In the late nineteenth century.

D) In the early twentieth century.

40. What is the author's opinion of the San Antonio project?

A) It is clearly the best of the projects discussed.

B) It is a good project that could be copied in other cities.

C) The extensive use of bulldozers made the project unnecessarily costly.

D) The work done on the river was more important than the work done on the buildings.

【参考答案】

36.【答案】C。【译文】本篇文章的主要内容是什么?【试题分析】主题归纳型。【详细解答】选项A的意思是"在20世纪70年代,美国很多城市的古老建筑物被重新利用。",这只是在文章第1段中提到的一个现象,并不是真正的主题;选项B的意思是"对生态问题的兴趣使得很多河流开始清理工作",这只是在文章的最后一段提到的一个小小的细节;选项C的意思是"San Antonio的事例表明推土机并不是解决城市废弃建筑的方法",这正是文章通过一系列事例在文章的最后一段所得出的结论;选项D的意思是"政府的坚强支持使得适应性修缮在波士顿成为了现实",这只是在文章第1段第四句话中所提到的细节。故本题的正确答案是C。

37.【答案】D。 【译文】Quincy市场现在用来干什么?【试题分析】细节推理型,通过对某一段话的理解,并进行总结和概括。【详细解答】文章第二段中He has provided a marvelous setting for dining, shopping, professional offices, and simply walking所暗含的意思与选项D所传递的信息是一致的。故本题的正确答案是D。

38.【答案】B。【译文】根据文章内容,Benjamin Thompson是Boston的一个工程的设计者。【试题分析】细节推理型,通过对某一段话的理解,并进行总结和概括。【详细解答】文章第二段中 "One of the most comprehensive ventures was the restoration and transformation of Boston's eighteenth century Faneuil Hall and the Quincy Market"和"it has returned to life with the intelligent reuse of these fine old buildings under the design leadership of Benjamin Thomson"告诉我们他所设计的工程在Boston。故本题的正确答案是B。

39.【答案】D。【译文】Butler广场最初是在什么时候建成的?【试题分析】细节推理型,通过对某一段话的理解,并进行总结和概括。【详细解答】文章第三段第1句话Butler Square, in Minneapois, examplifies major changes in its complex of offices, commercial space, and public amenities carved out of a massive pile designed in 1906 as a hardware warehouse.告诉我们该建筑物最初是在1906年设计的。1906年是在20世纪初期。故本题的正确答案是D。

40.【答案】B。【译文】作者认为San Antonio工程如何?【试题分析】细节推理型,通过对某一段话的理解,并进行总结和概括。【详细解答】选项A的意思是"它明显是所讨论过的最佳工程",在文章中并没有提到这一点;选项B的意思是"它是一个其它城市可以模仿的典范",文章最后一段中的San Antonio, Texas, offers an object lesson for numerous other cities combating urban decay.所讲述的正是这一点;选项C的意思是"推土机的大量使用使得这项工程代价很高",这与本文的主要内容相反;选项D的意思是"在河流上所做的工作要比在建筑物上所做的工作要重要得多。故本题的正确答案是B。

好了,以上就是坦途网狗万manbet四级考试频道今天带来的狗万manbet四级模拟卷自测内容。大家在做阅读试题时,不要刻意要求自己精读整篇文章,通读内容,根据问题分析出题人的意图,回到原文找答案,这样才会更加高效。

温馨提示:因考试政策、内容不断变化与调整,坦途网提供的以上信息仅供参考,如有异议,请考生以权威部门公布的内容为准!

狗万manbet四级培训课程免费试听

预约免费体验课您的信息不会显示在页面上或泄露给他人,我们将会通过电话反馈给您

课程预约立即提交
坦途首页┊┊┊┊┊┊┊

免费课程咨询:400-801-6269        真道(北京)信息技术有限公司版权所有 京ICP备12044874号-1

教育顾问
咨询电话
400-801-6269